学历提升快速测评系统

1. 您目前的学历层次

2. 您年龄阶段?

3. 想考学历?

4. 学历目的?

* 为了您的权益,您的隐私将被严格保密
测评结果 将发送到您的手机,请确保填写的准确性!

首页 > 专升本

吉林专升本考试英语历真题_成人教育网

发布时间:2020-06-03【阅读】:

简介年准备参加吉林专升本考试的考生,要想在考试中取得优异成绩,前提必须要好好备考,以下是库课网校小编给考生整理的吉林专升本考试英语历年真题,考生在参加考试之前可先来做做。

  年准备参加吉林专升本考试的考生,要想在考试中取得优异成绩,前提必须要好好备考,以下是库课网校小编给考生整理的吉林专升本考试英语历年真题,考生在参加考试之前可先来做做。

  1. Mr. Brown is supposed to ________ for Italy last month.(-17)

  A. be leaving

  B. have left

  C. leave

  D. have been left

  2. The teacher doesn't allow his students ______ on the exam. (-23)

  A. cheated

  B. cheating

  C. cheat

  D. to cheat

  3. I was now in a relaxed mood and had no desire _______ the man make a fool of himself. (-24)

  A. see

  B. to see

  C. seeing

  D. seen

  4. When I was a child , I used _______ to the river and bathe in the evening. (2014-37)

  A. to going

  B. to go

  C.go

  D. going

  5. We'd like to do ______ we can _______ the poor. (2013-37)

  A. how ; help

  B. all ; to help

  C. whatever ; help

  D.however ; to help

  6. ---You should have thanked her before you left.

  ---I meant ______ , but when I was leaving I couldn't find her anywhere. (2012-22)

  A. to do

  B. to

  C. doing

  D.doing so

  7.No matter how hard I searched my bag , my new pen was ______ .(2011-24)

  A. nowhere to find it

  B. nowhere to be found

  C. to be found nowhere

  D. to be found anywhere

  8. He hurried to the hospital , only _______ his father had just died.(2010-13)

  A. to tell

  B. to be told

  C. telling

  D. told

  9. He is a pleasant fellow to _______ . (2010-24)

  A. work

  B. work with

  C. be working

  D. be worked

  10. I used _______ on the left in England , but I soon got used ________ on the right in China . (2010-28)

  A. to driving ; to drive

  B. to drive ; to driving

  C. to drive ; to drive

  D. to driving ; to driving

  11. That was so serious a matter that I had no choice but ________ the police . (2010-36)

  A. called in

  B. work with

  C. be working

  D. be worked

  12. They found the lecture hard _______ . (2009-16)

  A. to understand

  B. to be understand

  C. being understood

  D. understood

  13. If the building project _______ by the end of this month is delayed, the construction company will be fined . (2007-23)

  A. being completed

  B. is completed

  C. to be completed

  D. completed

  14. He went on to say that it was as improtant to respect others as _____ by others . (2007-33)

  A. to be respected

  B. to respect

  C. being respected

  D. respected

  15. The departure time of the plane has been postponed , so we have nothing to do now but _________ . (2006-11)

  A. wait

  B.to be waiting

  C. to wait

  D. waiting

  16. I couldn't understand why he pretended _________ in the garden.(2006-12)

  A. not to see me

  B. not see me

  C. to see me not

  D. to see not me

  17. The new invention is to make our daily life easier , ________ it more difficult . (2006-21)

  A. not to make

  B. not make

  C. not making

  D. do not make

  18. Many of his novels are reported ________ into several foreign languages last year . (2006-44)

  A. to be translated

  B. to translate

  C. being translated

  D. to have been translated

  19. They found the lecture hard _________ . (2004-15)

  A. to be understood

  B. to understand

  C. for being understood

  D. for understanding

  20. He is said ________ two trips to Chinese in the classroom.(2001-1)

  A. to be making

  B. to make

  C. to have made

  D. to have been making

  21. My English tescher warned me ________ Chinese in the classroom . (2001-1)

  A. to not speak

  B. don't speak

  C. to speak not

  D. not to speak

  22. I forgot _________ an umbrella with me when I left home for work .(2001-6)

  A. take

  B. to take

  C. taking

  D. took

  答案大揭秘

  1. B 2. D 3. B

  4. B 5. B 6. B

  7. B 8. B 9. B

  10. B 11. D 12. A

  13. C 14. A 15. A

  16. A 17. A 18. D

  19. B 20. C 21. D 22. B

  年吉林专升本考试还没有到来,考生在参加考试之前一定要好好备考,考生如先取得优异成绩,在考试之前一定要好好备考。

很赞哦! ( )